Als Trainer / Coach combineer ik praktische handvatten met de spirituele kant van het leven.

Welke service past bij jou?

Praktische handvatten combineren met de spirituele kant van het leven.
Holistisch kijken naar elk persoon is voor mij belangrijk. Wat is nodig uit mijn ‘soep’ van kennis en ervaring om jou te helpen. Hieronder zijn verschillende pakketten aangegeven. Ze verbinden allemaal mooi met elkaar.

Per pakket kan je de uitleg vinden. Vragen? Neem gerust contact met mij op.

Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

energetische huisreiniging

Als je huis niet meer fijn aanvoelt of je voelt je onprettig in je huis of er gebeuren dingen in je huis die niet te verklaren zijn, je gezin slaapt slecht, of jij of iemand in je gezin heeft allerlei klachten, waarvan de oorzaak niet te achterhalen is. Dan is een energetische huisreiniging een goed idee.

Verschillende pakketten
Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

Opleiding Luisterkind

Wil jij ook leren afstemmingen maken via de luisterkind methode? Welkom bij mij!

/max 4 pers.

Luisterkind

Via de luisterkind methode maak ik een afstemming, door op zielsniveau contact te maken. Een afstemming voor jezelf of voor je kind. Dit kindje kan in je buik zitten, of al geboren zijn.  Laat je verrassen!

€85/alle leeftijden

Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

Slaap en onrust coaching

Ik kijk praktisch mee, maar ook naar wie is je kindje. Wat voor persoontje is het, en wat is nodig. Iedereen uniek, en elke situatie anders. Afstemmen vooraf is de basis waar mee ik werk.

Energiewerk

Speelt er onrust, zit je niet lekker in je vel. Een energetische behandeling kan jou helpen. Terug naar wie jij bent.  Ook zeer geschikt voor prikkelgevoelige kinderen.

Reiki massage

Een mooie combinatie van reiki met een wellness massage.  In mijn praktijk aan huis, is het genieten van een moment voor jezelf. Geschikt voor kinderen en volwassenen. Ben je zwanger? bij mij kan je ook je buik liggen! Door aanwezigheid van een bodycushion.

Algemene vragen toegelicht

Waarom de keuze alleen op afstand energetische behandelingen voor jonge kinderen?
Als een kindje ontspannen is kan ik beter behandelen. Een reis naar mijn praktijk, nieuwe omgeving en kennismaking met mij is al flink wat prikkels. Lekker thuis in de eigen omgeving, werkt daardoor beter voor je kindje. Telefonisch heb ik contact over wat er speelt, en ook ik vertel na die tijd wat ik ben tegen gekomen.
Waarom ik heb gekozen voor de droomritme methode
Elk kind en situatie is uniek. Slaaptraining/werken aan slaap is fijn, maar voordat je start is het goed om alles even onder de loep te nemen. Zijn er eventuele stoorzenders, en hoe kan je die aanpakken. Deze brede kijk en zo je kindje begeleiden naar betere slaap is wat droomritme biedt. Vandaar deze keuze, deze brede kijk past bij mij.
Is massage wel geschikt voor kinderen?
Juist! Ook voor kindjes die onrustig zijn of zich slecht kunnen concentreren. Het geeft rust, en bewustwording en nog zoveel meer. Als ouder ben je aanwezig, en kan je meekijken met de technieken. Zo dat je ze thuis ook kan toepassen.
Kan ik ook onderdelen combineren uit je aangeboden pakketten?
Dat kan zeker. Maar ik bied ze los aan, aangezien meerdere een methode zijn. Bel me gerust voor vragen hierover.