Als Trainer / Coach combineer ik praktische handvatten met de spirituele kant van het leven.

Luisterkind

Via de luisterkind methode maak ik een afstemming, ook wel bekend als reading door op zielsniveau contact te maken.

De luisterkind methode is geschikt voor iedereen die zoekt naar antwoorden. Voor kinderen omdat ze niet kunnen benoemen wat er aan de hand is, ze zijn te jong of vinden het lastig om zich te uiten.
En voor volwassenen omdat het diepe luisteren naar jezelf je verder helpt met hobbels en obstakels die je tegenkomt in het leven.

Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

Luisterkind afstemming

Luisterkind afstemming is geschikt voor alle leeftijden

Een Luisterkind afstemming is geschikt voor iedereen.  Voor alle leeftijden en welke (hulp)vraag er ook is.
Voor jou. Voor jou als ouder. Voor je kind. Voor je baby in je buik. Voor iedereen die gehoord wil worden, en via luisterkind zo een stem kan krijgen.

Bij mij kan je aanvragen:

  • Individuele luisterkind afstemming
  • Familieverbond
  • Geboortebegeleiding
  •   

Waarom een Luisterkind afstemming?

Soms kun je wat hulp en richting gebruiken op je pad als je niet weet welke richting je uit moet, wanneer je steeds weer vastloopt. Je wilt antwoorden krijgen op je vragen. En inzichten in de processen die lopen. Je wilt weten wat er in je onderbewustzijn aan schatten van informatie ligt.

Een luisterkind afstemming  is een fijne, bijzondere maar vooral verhelderende  methode. Geen advies van anderen, maar advies vanuit je eigen onderbewustzijn. Met een afstemming krijg je helderheid en meer inzicht in wat er op een dieper niveau bij jezelf of je kind speelt.

de investering is 85 euro,- 

Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

Hoe werk luisterkind?

Met een Luisterkind afstemming kijk ik wat er op zielsniveau speelt.  Een laag waarop zichtbaar wordt wat je vaak zelf niet zo makkelijk verbaal had kunnen zeggen, of nog op onbewust niveau aanwezig is. Blinde vlekken, die nu zichtbaar kunnen worden. Maar ook handvatten voor jezelf of voor jou als ouder In de energie gebeurd tijdens de afstemming al veel. Luisterkind is al een heling op zich.

Wat heb ik nodig?

Dit alles doe ik zonder de persoon te zien. Vooraf hebben wij per email contact en mail je mij de vragen. Ik vraag van jou een foto van de persoon waarop ik mag afstemmen.   Ik stem af op de persoon en maak contact in de  energie. Daar hoeft degene niets van te merken en kan gewoon doorgaan met de dagelijkse gang van zaken. Tijdens de afstemming praat ik op zielsniveau en stel ik de vragen die je voor jezelf (of voor je kind) hebt en vraag ik door. Ik schrijf alles wat er tijdens een Luisterkind afstemming gebeurt volledig uit. Dit mail ik dan.

We hebben  geen telefonisch contact, tenzij je vragen hebt vooraf.  Mail me dan gerust.

Het is op spiritueel vlak voor velen een onbekend terrein. Laat je verrassen! Het is een laagdrempelig maar effectieve methode.

Luisterkind familieverbond

In een Familieverbond-Luisterkind-afstemming stem ik af op alle leden die op dát moment in één huis bij elkaar wonen. In alle mogelijke vormen.

Ik stem daarbij af op de energie van iedereen tegelijkertijd en kijk wat daar naar boven komt. Ik stem niet af op ieder familielid afzonderlijk, maar concentreer me op het geheel.

Dit vormt samen een familieverbond afstemming. En ook dit gebeurd op afstand, en je ontvangt de afstemming in de mail van mij. Zijn er vragen, mail me gerust.

de investering is 85 euro,- 

Enkele vragen die aanleiding kunnen zijn voor het aanvragen van een Familieverbond afstemming:

  • Wat hebben de familieleden van elkaar nodig?
  • Waarom ontstaan er soms ruis?
  • Waarom zijn we samen?
  • Vragen over inzichten, blinde vlekken.

Geboortebegeleiding

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar je kindje in de buik? Of ken je iemand die zwanger is, en open staat voor luisterkind. Het is een prachtig cadeau voor jezelf of om te geven.

Met een Luisterkind Geboortebegeleiding wordt er via de Luisterkind Methode op zielsniveau voorzichtig contact met het ongeboren kindje gelegd. Ik ben bewust van de veilige omgeving waar het kindje zich in begeeft en gaat daar met alle respect mee om.

4 geboortebegeleiding afstemmingen

In vier, vooraf afgesproken, afstemmingen ga ik  met jouw kindje in gesprek en wordt de geboorte daarin ook bekeken. Gedurende deze afstemmingen krijgen moeder en kind alvast een mooi contact met elkaar en hebben de ouders een beeld van hun toekomstige kindje.
Iedere Geboortebegeleiding is uniek en wordt grotendeels door het kindje bepaalt. Daarom zijn er ook geen vaste gegevens te noemen die tijdens de afstemmingen naar voren komen.

Tijdens de afstemming wordt er ook naar de moeder gekeken.

De afstemmingen werken op afstand, dus geen belasting voor de aanstaande mama of een belemmering in reistijd/reiskosten. Comfortabel een half uur per week op bed liggen in dezelfde tijd als ik  op je kindje afstemt. Samen het contact op hetzelfde moment. Allemaal in verbinding. Deze afstemming ontvang jij in de mail.

Vanaf 28 week 

De vier sessies vinden wekelijks plaats vanaf het moment dat de moeder  28 weken zwanger is. Per keer een half uur. De moeder kan in die tijd heerlijk op een rustige plek ontspannen en kijken of ze ook iets voelt of beleeft. Zo lopen we vier weken lang samen op.

De investering is iets anders dan bij een individuele afstemming. Voor een geboortebegeleiding vraag ik 130 euro. De aanvraag via de mail of direct via deze link: € 130 geboortebegeleiding

3 + 12 =