Als Trainer / Coach combineer ik praktische handvatten met de spirituele kant van het leven.

Afstemming

Alles is energie.

Communicatie is de energie is voor mij de meest pure vorm. Dat grote stuk van wel 98 procent wat onbewust is, kan ik bewust maken door in de energie te communiceren. 

Een afstemming is zonder afspraak. Deze ontvang je van mij in de mail. 

 

Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

 afstemming

Een afstemming is geschikt voor alle leeftijden

Een afstemming is geschikt voor iedereen, welke (hulp)vraag er ook is.
Voor jou, voor jou als ouder, voor je kind(je). Voor je baby in je buik. Voor iedereen die gehoord wil worden, en via de energie een stem kan krijgen.

Ik vertaal wat er mij verteld word. Ik luister.  

Waarom een afstemming?

Waarom niet? Zou ik zeggen. Het is een prachtige en zuivere manier. je eigen adviezen, je eigen verhaal, en dat op papier. Je onderbewustzijn is een schat aan informatie. 

Een afstemming  is een fijne, bijzondere maar vooral een pure manier van communiceren.  Geen advies van anderen, maar advies vanuit je eigen onderbewustzijn. Met een afstemming krijg je helderheid en meer inzicht in wat er op een dieper niveau bij jezelf of je kind speelt.

De investering is 99 euro,- 

Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

Hoe werk een afstemming?

Met een  afstemming kijk ik wat er op zielsniveau speelt.  Een laag waarop zichtbaar wordt wat je vaak zelf niet zo makkelijk verbaal had kunnen zeggen, of nog op onbewust niveau aanwezig is. Blinde vlekken, die nu zichtbaar kunnen worden. Maar ook handvatten voor jezelf of voor jou als ouder In de energie gebeurd tijdens de afstemming al veel. Een afstemming is al een heling op zich.

Wat heb ik nodig?

Dit alles doe ik zonder de persoon te zien. Vooraf hebben wij per email contact en mail je mij de vragen. Ik vraag van jou een foto van de persoon waarop ik mag afstemmen.   Ik stem af op de persoon en maak contact in de  energie. Daar hoeft degene niets van te merken en kan gewoon doorgaan met de dagelijkse gang van zaken. Tijdens de afstemming praat ik op zielsniveau en stel ik de vragen die je voor jezelf (of voor je kind) hebt en vraag ik door. Ik schrijf alles wat er tijdens  afstemming besproken wordt volledig uit. Dit mail ik dan.

We hebben  geen telefonisch contact, tenzij je vragen hebt vooraf.  Mail me dan gerust.

Het is op spiritueel vlak voor velen een onbekend terrein. Laat je verrassen! Het is een laagdrempelig maar effectieve methode.

Wat is mogelijk?

In die zin is er heel veel mogelijk. Ik maak regelmatig afstemming op een kindje in de buik.Maar ook  een gezin, was stroef loopt, kan door een afstemming inzichten krijgen. Een kind(je) wat vast loopt op school, krijgt een stem. En zo ook de zoekende volwassene, krijgt inzichten in waar hij/zijn naar zoekt. Kortom, de vragen zijn divers, en de antwoorden geef jij. 

 

12 + 10 =