Als Trainer / Coach combineer ik praktische handvatten met de spirituele kant van het leven.

Afstemming

Alles is energie.

Communicatie in de energie is voor mij de meest pure vorm.

Een afstemming geeft een kijkje in je onderbewustzijn. Ik ga met je in gesprek, op een andere laag. Een laag met veel vrijheid.

Een afstemming is zonder afspraak. De afstemming ontvang je van mij in de mail.

Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

 afstemming

Een afstemming is geschikt voor alle leeftijden

Een afstemming is geschikt voor iedereen, welke (hulp)vraag er ook is.
Voor jou, voor jou als ouder, voor je kind(je). Voor je baby in je buik. Voor iedereen die gehoord wil worden, en via de energie een stem kan krijgen.

Ik vertaal wat er mij verteld word. Ik luister.  

Waarom een afstemming?

Waarom niet? Zou ik zeggen. Het is een prachtige en zuivere manier. Je eigen adviezen, je eigen verhaal, en dat op papier. Je onderbewustzijn is een schat aan informatie. Een afstemming is een cadeautje voor jezelf.

Een afstemming  is een fijne, bijzondere maar vooral pure manier van communiceren.  Geen advies van anderen, maar advies/handvatten vanuit je eigen onderbewustzijn. Het geeft rust en vertrouwen om jouw eigen verhaal te lezen. Je gevoel krijgt woorden.

De investering is 99 euro,- 

Berber van der Meer - Babyspecialist Coach en Trainer

Hoe werk een afstemming?

Met een  afstemming luister ik naar jou of je kind(je). Jouw energie vertalen. Een gesprek in de energie. En ik maak van dit gesprek een monoloog, of dialoog Net wat naar voren komt.

Wat heb ik nodig?

Dit alles doe ik zonder de persoon te zien. Vooraf hebben wij per email contact en mail je mij de vragen. Ik vraag van jou een foto van de persoon waarop ik mag afstemmen.   Ik stem af op de persoon en we hebben telepathisch contact.  Daar hoeft degene niets van te merken en je kan gewoon doorgaan met de dagelijkse gang van zaken. Tijdens de afstemming heb ik toegang tot je onderbewustzijn, en stel ik de vragen die je voor jezelf (of voor je kind) hebt en vraag ik door. Ik schrijf alles wat er tijdens  afstemming besproken wordt volledig uit. En dit maakt de afstemming.

We hebben  geen telefonisch contact, tenzij je vragen hebt vooraf.  Mail me dan gerust. Dan boeken we een bel afspraak in.

Het is op spiritueel vlak voor velen een onbekend terrein. Laat je verrassen!

Binnen 3 week na inboeken en de betaling, ontvang je de afstemming in de mail.

Wat is mogelijk?

In die zin is er heel veel mogelijk. Ik maak regelmatig afstemming op bijvoorbeeld een kindje in de buik.Maar ook  een gezin kan door een afstemming inzichten krijgen. Een kind(je) wat vast loopt op school, krijgt een stem. En zo jij als volwassene krijgt inzichten in je proces en gedragingen.  Kortom, de vragen zijn divers. En niks is te gek.

13 + 13 =