Als Trainer / Coach combineer ik praktische handvatten met de spirituele kant van het leven.

Energetische behandeling

Laat me jou helpen in de energie.

Alles in energie. En deze heeft invloed op jou. Wat pik jij op? Wil je puur even ‘opgeschoond’ worden, of heb je behoefte aan wat hulp in jouw proces?

Ook zeer geschikt voor prikkelgevoelige kinderen. Maar ook onrustige baby’s, kan ik met energetische therapie fijn ondersteunen. Mail gerust voor vragen.

Healing

Energiewerk volwassenen

Een Energetische healing helpt jou om je lijf weer te laten stromen. De onrust, en alle niet eigen energie eruit. En weer terug naar je eigen fijne frequentie.

Ondertussen worden blokkades opgeruimd. Laagjes van niet opgeruimde energie die er voor zorgen dat je lijf als het ware niet lekker stroomt.

Maar ook persoonlijke stukken komen aan bod. Kindstukken, trauma, of overbelasting.

Tijdens de behandeling krijg ik informatie door op  zielniveau. Ik stem af, en vanuit daar laat ik mij ook leiden. Heel belangrijk vind ik het om heel persoonlijk en op maat te kijken naar  wat nodig is.  en wat ik voor jou mag doen.

Dit deel ik telefonisch of live in de praktijk.
De behandeling ervaart iedereen anders. Maar je krijgt nooit meer dan je aankan. Dat regelt de energie keurig. Er komt naar voren wat voor jou in het hier en nu passend is.
Voordat ik begin bespreken wij eerst jouw persoonlijke situatie en jouw verwachtingen van het consult. Ik geef  een korte uitleg van wat je kan verwachten. Daarna is het vooral ervaren.

Afstemming

Wil je een losse afstemming na de behandeling? Inzichten  in  het proces waar je zit? Boek dat de combi van healing en reading. Je krijgt dan via de mail van mij een prachtige waardevolle afstemming. Vooral bij de eerste behandeling is dit zeker een meerwaarde. De inzichten die het geven, helpen jou weer verder.

Energiewerk op afstand

Vind je het een fijn om in je eigen comfortabele omgeving een energetische behandeling te krijgen? Dan is het ontvangen van een energetische behandeling op afstand ideaal.

Het bijzondere van energetische behandeling is dat het net zo krachtig werkt op afstand als wanneer je zou langskomen voor een sessie in de praktijk.

We bellen vooraf, en na de behandeling. Tijdens de behandeling kan jij in de relax modus.

Energiewerk Voor kinderen

Kinderen staan nog heel open, en ook voor hen is het een mooie manier om gehoord te worden. Voor kinderen met fysieke en emotionele klachten kan met een energetische behandeling positieve resultaten geboekt worden. Dus voor een kleintje dat veel huilt, tot een puber met slaapproblemen. Op vele vlakken kan een healing prachtig werk verrichten.

Zoals volwassen het nog wel eens spannend of raar vinden, is werken met energie voor hen heel ‘normaal’. Elke keer weer bijzonder om te zien!

Gevoelige  kinderen die veel oppikken, kan ik weer terug brengen energetisch in hun lijfje. Waardoor de rust terug kan komen.

Afstemming/handvatten

Wil je als ouder na de behandeling van je kind een mooi compleet beeld en inzichten betreft de vragen ontvangen op papier? Dan is de combi healing en reading een aanrader. Jullie  ontvangen van mij een afstemming. Vooraf kan je vragen bij mij aandragen, waar ik mee aan de slag kan. Het is een vrij gedetailleerd beeld. Laat je verassen.

Energiewerk aanpassingen kinderen t/m 4 jaar.

Voor kindjes onder de 4 jaar werk ik alleen op afstand. zodat er rust is en geen ruis van een nieuwe/onbekende omgeving. Vooraf kunnen er vragen gesteld worden, waar ik op kan afstemmen, deze beantwoord ik als het mogelijk is in ons contact moment na de behandeling.

De sessie in de praktijk

Het totaal aantal benodigde sessies is afhankelijk van jij nodig hebt. En van het geen je wenst te bereiken. Tijdens de behandeling raak ik je niet fysiek aan. Je ligt heerlijk op m’n massagebank met een dekentje over je heen, of je zit op een stoel tegenover me.
Na de behandeling is het fijn dat je de eerste uren voor jezelf hebt. Je lichaam moet namelijk even wennen aan de nieuwe update van je energieveld. Dus het is echt prettiger als je even een paar uur kan relaxen en de benodigde glaasjes water drinkt om de afvalstoffen af te voeren.

De sessie op afstand

We maken een afspraak via mail of telefonisch.
Op het afgesproken tijdstip hebben we vooraf even live contact, en leg ik alles uit. En kan je vragen stellen.
Een rustige plek, waarbij je even de ogen kan sluiten is fijn.
Zodra ik klaar ben bericht  ik. Ik geef je even tijd  om bij te komen. en daarna leg ik uit wat ik ben tegen gekomen.
Na de behandeling is het fijn dat je de eerste uren voor jezelf hebt. Je lichaam moet namelijk even wennen aan de nieuwe update van je energieveld. Dus het is echt prettiger als je even een paar uur kan relaxen en de benodigde glaasjes water drinkt om de afvalstoffen af te voeren.

Healing en coaching

Na de healing nemen we  wat langer de tijd om te praten. We behandelen je vragen, en ik vertel uitgebreid over wat ik ben tegen gekomen tijdens de behandeling. Zo is er net wat meer tijd voor inzichten en handvatten.

Alle Energetische behandelingen op een rij:

Healing en coaching

90 min

Afstand of praktijk

Healing 60 min en 30 min nagesprek.

€ 75

Healing op afstand

60 min incl bellen

€ 57.50

Healing in de praktijk

60min

Live In de praktijk

€ 65

Healing en reading

60min healing, 30 min nagesprek

en via mail een  afstemming

€ 160

Hier zie je mij in mijn praktijk in Groningen. Stuur mij een vraag of opmerking via het onderstaande formulier.

Neem contact met mij op

12 + 6 =