Als Trainer / Coach combineer ik praktische handvatten met de spirituele kant van het leven.

Energetische behandeling 

Merk je onrust in je lijf? zit je niet lekker in je vel? Ben je op zoek naar jezelf? Of heb je een kindje die niet lekker in zijn vel zit.

Of puur nieuwsgierig, dat kan natuurlijk ook.

Soms is je energetisch systeem overbelast, en word je als het ware bij jezelf weggeduwd.

Of gewoon even rust ervaren in je hele lijf. Weer kunnen aarden, omdat je hoofd weer leeg is.

Een energetische behandeling kan jou helpen. Een luisterend oor vooraf, en daarna een behandeling op maat.  Even weer terug naar jezelf.

Ook zeer geschikt voor prikkelgevoelige kinderen. Maar ook onrustige baby’s, kan ik met energetische therapie fijn ondersteunen. Mail gerust voor vragen.

Energetische behandeling

Energiewerk volwassenen

Een Energetische healing helpt jou om je lijf weer te laten stromen. De onrust, en alle niet eigen energie eruit. En weer terug naar je eigen fijne frequentie.

Ondertussen worden blokkades opgeruimd. Laagjes van niet opgeruimde energie die er voor zorgen dat het niet lekker stroomt.

Tijdens de behandeling krijg ik informatie door op  zielniveau. Ik stem af, en vanuit daar laat ik mij ook leiden. Heel belangrijk vind ik het om heel persoonlijk en op maat te kijken naar  wat nodig is.  en wat ik voor jou mag doen.

Dit deel ik als daar de  ruimte voor is.
De behandeling ervaart iedereen anders. Maar je krijgt nooit meer dan je aankan.
Voordat ik begin bespreken wij eerst jouw persoonlijke situatie en jouw verwachtingen van het consult. Ik geef  een korte uitleg van wat je kan verwachten. Daarna is het vooral ervaren.

Afstemming

Wil je een losse afstemming na de behandeling? Inzichten  in  het proces waar je zit? Boek dat de combi van healing en reading. Je krijgt dan via de mail van mij een prachtige waardevolle afstemming. Vooral bij de eerste behandeling is dit zeker een meerwaarde.

Energiewerk op afstand

Vind je het een fijn om in je eigen comfortabele omgeving een energetische behandeling te krijgen? Dan is het ontvangen van een energetische behandeling op afstand ideaal.

Het bijzondere van energetische behandeling is dat het net zo krachtig werkt op afstand als wanneer je zou langskomen voor een sessie in de praktijk.

We bellen vooraf, en na de behandeling. Tijdens de behandeling kan jij in de relax modus.

Energiewerk Voor kinderen

Kinderen staan nog heel open, en ook voor hen is het een mooie manier om gehoord te worden. Voor kinderen met fysieke en emotionele klachten kan met een energetische behandeling positieve resultaten geboekt worden. Dus voor een kleintje dat veel huilt, tot een puber met slaapproblemen. Op vele vlakken kan energetische therapie  veel betekenen.

Zoals volwassen het nog wel eens spannend of raar vinden, is werken met energie voor hen heel ‘normaal’. Prachtig om te zien!

Gevoelige  kinderen die veel oppikken, kan ik weer terug brengen energetisch in hun lijfje. Waardoor de rust terug kan komen.

Afstemming/handvatten

Wil je als ouder na de behandeling van je kind een mooi compleet beeld en inzichten betreft de vragen ontvangen op papier? Dan is de combi healing en reading een aanrader. Jullie  ontvangen van mij een afstemming, vanuit de vragen die er zijn erbij in de mail, na de behandeling. Voor meer informatie over een afstemming , kan je kijken op de pagina luisterkind.

Energiewerk aanpassingen kinderen t/m 4 jaar.

Voor kindjes onder de 4 jaar werk ik alleen op afstand. zodat er rust is en geen ruis van een nieuwe/onbekende omgeving. Vooraf kunnen er vragen gesteld worden, waar ik op kan afstemmen, deze beantwoord ik als het mogelijk is in ons contact moment na de behandeling.

De sessie live

Het totaal aantal benodigde sessies is afhankelijk van jij nodig hebt. En van het geen je wenst te bereiken. Tijdens de behandeling raak ik je niet fysiek aan. Je ligt heerlijk op m’n massagebank met een dekentje over je heen, of je zit op een stoel tegenover me.
Na de behandeling is het fijn dat je de eerste uren voor jezelf hebt. Je lichaam moet namelijk even wennen aan de nieuwe update van je energieveld. Dus het is echt prettiger als je even een paar uur kan relaxen en de benodigde glaasjes water drinkt om de afvalstoffen af te voeren.

De sessie op afstand

We maken een afspraak via mail of telefonisch.
Op het afgesproken tijdstip hebben we vooraf even live contact, en leg ik alles uit. En kan je vragen stellen.
Een rustige plek, waarbij je even de ogen kan sluiten is fijn.
Zodra ik klaar ben bericht  ik. Ik geef je even tijd  om bij te komen. en daarna leg ik uit wat ik ben tegen gekomen.
Na de behandeling is het fijn dat je de eerste uren voor jezelf hebt. Je lichaam moet namelijk even wennen aan de nieuwe update van je energieveld. Dus het is echt prettiger als je even een paar uur kan relaxen en de benodigde glaasjes water drinkt om de afvalstoffen af te voeren.

Alle Energetische behandelingen op een rij:

Energetische behandeling  0-4jr

60 min

Altijd op afstand.

€ 50

 

Energetische  behandeling  4-99 jaar

60 min

Op afstand

 

€ 55

 

Energetische behandeling  4-99jr

60min

Live In de praktijk

€ 60

 

Energetische behandeling

Healing en reading

60min healing,  en via mail de afstemming

€ 95

Wat voel je tijdens een behandeling op afstand.

Ik kan niet zeggen hoe jij je na een healing op afstand behandeling voelt. Sommigen voelen ruimte een last die van hun schouders valt of zijn verbaasd wat er is gebeurd. Anderen hebben het juist koud, voelen zich heel zwaar.
Of jij je blij of juist verdrietig voelt, alles is goed. Weet dat je in je eigen veilige omgeving bent waar alle emoties mogen zijn. Er gebeurt hier precies dat wat er moet gebeuren en daar hebben ik geen invloed op. Jij laat bewust of onbewust toe wat er gebeurt. Tijdens de behandeling krijg jij die informatie die jouw lichaam op dat moment kan verdragen. Je krijgt nooit meer dan jij aan kan en ook al voelt het op dat moment heel heftig, jouw lichaam is blijkbaar sterk genoeg om die verandering op dat moment aan te kunnen.

Hier zie je mij in mijn praktijk in Groningen. Stuur mij een vraag of opmerking via het onderstaande formulier.

Neem contact met mij op

8 + 1 =