Als Trainer / Coach combineer ik praktische handvatten met de spirituele kant van het leven.

Contact

Stuur mij een vraag of opmerking via het contact formulier, wat onderaan op deze pagina te vinden is. Of sms, app of bel naar 06 53743759. En ik komt zo snel mogelijk bij jouw terug!

logo-berbervandermeer-rond

Mijn werkwijze

Informatie aanvraag

Heb je een vraag of behoefte aan meer uitleg over een methode.

Mail mij gerust info@berbervandermeer.nl.

Kennismaking

Heb je behoefte aan een kort bel moment,om te overleggen welke methode het best bij jou/jullie past ? Dat is mogelijk! Boek een kennismaak contactmoment in.

Ik wil een sessie

Dan kan je op desbetreffende pagina via de agenda een sessie of pakket bij mij afnemen. Zie je geen passend moment, mail gerust voor mogelijkheden.

Algemene vragen toegelicht

Waarom de keuze alleen op afstand energetische behandelingen voor jonge kinderen?
Als een kindje ontspannen is kan ik beter behandelen. Een reis naar mijn praktijk, nieuwe omgeving en kennismaking met mij is al flink wat prikkels. Lekker thuis in de eigen omgeving, werkt daardoor beter voor je kindje. Telefonisch heb ik contact over wat er speelt, en ook ik vertel na die tijd wat ik ben tegen gekomen.
Waarom ik heb gekozen voor de droomritme methode
Elk kind en situatie is uniek. Slaaptraining/werken aan slaap is fijn, maar voordat je start is het goed om alles even onder de loep te nemen. Zijn er eventuele stoorzenders, en hoe kan je die aanpakken. Deze brede kijk en zo je kindje begeleiden naar betere slaap is wat droomritme biedt. Vandaar deze keuze, deze brede kijk past bij mij.
Is massage wel geschikt voor kinderen?
Juist! Ook voor kindjes die onrustig zijn of zich slecht kunnen concentreren. Het geeft rust, en bewustwording en nog zoveel meer. Als ouder ben je aanwezig, en kan je meekijken met de technieken. Zo dat je ze thuis ook kan toepassen.
Kan ik ook onderdelen combineren uit je aangeboden pakketten?
Dat kan zeker. Maar ik bied ze los aan, aangezien meerdere een methode zijn. Bel me gerust voor vragen hierover.

Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen?

Bekijk de producten/services die ik biedt en kijk wat jou aanspraakt. Mocht je een korte introductie fijn vinden, dan kunnen we een kennismakingsgesprek van 10 minuten inplannen. Jouw vragen over en/of verwachtingen van een behandeling kunnen we dan kort bespreken. Stuur me gerust een bericht om dit in te plannen.

Hier zie je mij in mijn praktijk in Groningen. Stuur mij een vraag of opmerking via het onderstaande formulier.

Neem contact met mij op

10 + 13 =