ALLES IS ENERGIE.

ALLES IS ENERGIE.

LUISTEREN OP ALLE LAGEN DIE ER ZIJN.

1:1 Afstemming

De energie vertalen maakt dat ik bij jouw waarheid kom.
Bij jouw verhaal. Ik maak dit op papier zichtbaar.

Ontdek meer.

Energie & heling

Alles in energie. In jou vindt alles plaats. Er is geen tijd of ruimte. Precies op deze plek waar alles is. Kan ik jou helpen jezelf weer te ontmoeten.

Ontdek meer.

De o_pen methode

In deze training staat telepathie op de voorgrond. De energie leren vertalen. In verbinding komen met jezelf.

Ontdek meer.


Berber van der Meer

Even voorstellen…

“Een holistische blik op het leven en dat van jou.”

Ik ben Berber van der Meer, en woonachtig in de stad Groningen waar ik een praktijk aan huis run. De plek waar er vanuit het spirituele van alles gebeurd. Telepathie is de basis van alles wat ik aanbied.

Holistisch kijken naar elk persoon is voor mij belangrijk. Maar ook de nuchtere kijk en spiritualiteit samen brengen. Het normaliseren ervan. De mooie mix van opleidingen, heling en levenservaring komt samen in mijn werk en verbindt prachtig. Met dank aan mijn collega’s werd mijn bijnaam “ de babyfluisteraar” mijn inspiratie om telepathie te verfijnen.

Lees meer over mij.


Energie, heling & coaching

Sta jij in jouw kracht?

Ik schoon jouw energetisch systeem op. Rust in je lijf. Tijdens een healing richt ik mij ook op jouw verhaal. Ik duik je onderbewustzijn in, om zo bewust te maken wat jij mij aanreikt in de energie. Ik vertaal de energie, en zo leidt jij mij door jouw systeem.


Training: de o_pen methode

Alles in energie. En dat alles kan jij vertalen In deze training staat telepathie op de voorgrond. De energie leren vertalen om daarna vrijheid te ervaren in je onderbewustzijn. De kracht van gedachten. De opening naar alles.

In deze training staat het individuele proces bovenaan. Het zet de boel op z’n kop. Maar je zal het ook in de eenvoud vinden.

De energie vertalen zorgt voor toegang tot jezelf. We zijn als mens tot veel meer in staat dan we denken. Dan dat ons wordt voorgespiegeld.

Wil jij weer de toegang tot jezelf? Wil jij in je kracht en volledige potentie komen te staan? Wees Welkom.